Pikalt on ravi breketsüsteemiga olnud ainus võimalus hammaste reastamiseks, kuid paljude jaoks on breketid pigem ebameeldivad. Tänapäeval on patsientidel võimalik valida kaasaegne, mugav ning mittemärgatav ortodontiline süsteem oma hambumuse korrigeerimiseks – ravi ortodontiliste kapedega.

Ortodontilised kaped on vaevumärgatavad ning suust eemaldatavad ortodontilised seadmed, mis võimaldavad Sinu hambaid reastada liigutades neid eelnevalt planeeritud positsiooni. Iga kahe nädala tagant saad uued kaped, mis aitavad Sinu hambaid reastada vastavalt raviplaanile, kuni saavutatakse soovitud tulemus.

MITTEMÄRGATAV

Lihtsalt naerata – keegi isegi ei märka, et Sul on kaped suus.

MUGAV

Kaperavi saad läbida ilma oma igapäevaseid harjumusi muutmata. Eemaldatavad kaped võimaldavad Sul süüa ja juua vastavalt oma soovile – seega naudi neid asju, mis Sind õnnelikuks teevad.

VALUTU

Kaped ei ärrita huuli, ei tekita suus haavandeid ega hambavalu. Oma ravi alguses ja kapesid vahetades esimeste tundide jooksul võib tunda kerget pingetunnet hammastel.

VÄHEM VISIITE

Kaperavi puhul on vähem kontrollvisiite arsti juurde ning harva esineb hädaabi nõudvaid visiite, mis tagab Sulle rohkem vabadust.

Kaua kapedega ravi kestab?

Kestus sõltub Sinu ravijuhtumi raskusastmest. Üldiselt kestab ravi kapedega 6-20 kuud, sellegipoolest on muutused näha kohe alguses.

Kas kapedega on võimalik minu hambumust korrigeerida?

Ordoline on välja töötanud süsteemi, mille läbi on võimalik ravida ka kõige keerulisemaid ravijuhtumeid. Kuna plastikul üksinda on äärmiselt väike jõud, siis kasutatakse ravi paremaks planeerimiseks ja lõpptulemuse saavutamiseks “nupukesi”. Kaped aga toimivad ainult siis, kui neid kanda 22h ööpäevas ja vahetada iga 2 nädala tagant.

Kas mu hambad võivad tagasi nihkuda?

Selleks, et tagada Sinu naeratuse püsimine, antakse Sulle valida erinevate retentsiooni võimaluste vahel. Retentsioon tagab, et hambad on fikseeritud ning ei nihku paigast.